![]() |
Palamut Kızartma Palamut Kızartma MALZEMESİ 8 dilim palamut 3 yemek kaşığı mısır unu 1 bardak sıvıyağı Tuz SOSUN MALZEMESİ 2 adet limonun suyu 4 diş dövülmüş sarmısak 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı maydanoz (kıyılmış) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Kırmızı pul biber TARİF Palamutları yıkayın. Suyunu iyice süzdürün. Kağıt bir havlunun üzerinde mısır unuyla tuzu karıştırın. Palamut parçalarını unlayın. Elinizle fazla unları silkeleyin. Kızgın yağda iki tarafı nar gibi olana kadar kızartın. Hazırladığınız sosla birlikte servis yapın. SOSUN TARİFİ Sos için bütün malzemeleri karıştırın. Ufak sos kabına alıp, kenarda bekletin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:03 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2