- -
Çanak Kebabı
(
http://www.tualimforum.com/zeytinyagli-etli-yemekler/19778-canak-kebabi.html)
Çanak Kebabı Çanak KebabI Gerekli Malzemeler: 1 kg. kusbasi kuzu eti, 15-20 adet arpacik sogan, 15 adet kiraz domates, 5 adet sivri biber, 5 dis sarmisak, Tuz, karabiber, kekik, 6 adet milföy hamuru, 2 yemek kasigi margarin. Yapılışı: Eti tencereye koyup, kapagini kapatin Kisik ateste kendi suyunda yarim saat pisirin Yagi ilave edin Arpacik soganlari, sarmisaklari biraz kavurun Etleri ilave edip, 5 dakika kavurun Domates ve sivribiberleri ekleyin Kekik, tuz, karabiber ilave edin Firina dayanikli kaselerin içine etleri paylastirin Milföy hamurlarini üzerine kapatip, firina sürün Hamurlar kizarinca ters çevirip servis yapin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:18 . | |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2