![]() |
Garnitürlü Et Sote Garnitürlü Et Sote İçindekiler (2 kişilik) * 3 dilim biftek * 2 su bardağı garnitür * 1 su bardağı dilimlenmiş mantar * 8-10 adet arpacık soğan * 1 yemek kaşığı domates salçası * sıvı yağ * tuz * su Hazırlanışı 1. Biftekler şeritler halinde dilimlenir. 2. Dilimlenen biftekler ve soğanlar sıvı yağda yüksek ateşte kavrulur. 3. Salça ilave edilip karıştırılır. 4. Mantar ve garnitür karışımı eklenir. 5. Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edilir. 6. 10-15 dakika pişirilip servis edilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:35 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2