![]() |
Mantarlı Et 4 Kişilik 524 Kalori Hazırlama süresi: 15 dakika Pişme süresi: 1 saat 10 dakika Malzemeler 750 gr dana eti, küpler halinde kesilmiş 2 kuru soğan, rendelenmiş 1 diş sarmısak, ezilmiş Yarım çay kaşığı acı biber 4 adet domates, rendelenmiş 1/4 bardak domates püresi 1.5 bardak et suyu 2 bardak su 200 gr mantar, ikiye kesilmiş 1 yemek kaşığı kekik 1.5 bardak Amerikan pirinci Hazırlanışı Teflon tencerede yağsız olarak küp şeklinde doğranmış etleri kavurun. Soğan ve sarmısağı da katarak soğanlar yumuşayana kadar kavurmaya devam edin. Et suyu, su, domates ve domates püresini tencerede karıştırıp, kavrulmuş etleri ilave edin. Orta derecedeki ateşte 45 dakika pişirin. Mantarları ekleyip kaynatın. Ateşi kısıp, 10 dakika demlendirin. Kekik ilave edin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:04 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2