![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Turşular Turşu çeşitleri ve turşu yapılış tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Turşu Kavurması ![]() Karadeniz Bölgesi’ne özgü bu yemek, misafirlerinize ikram edebileceğiniz değişik bir tattır. Malzemeler: ½ kilo fasulye turşusu 5 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı: 1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün. 2- Soğanları ince ince doğrayın. 3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. 4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın. Afiyet olsun! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
kavurmasi, tursu, turşu, turşu kavurması, turşu kavurması hazırlanışı, turşu kavurması nasıl yapılır, turşu kavurması tarifi, turşu kavurması yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Rumeli Kavurması - Rumeli Kavurması Tarifi - Rumeli Kavurması Yapılışı | Başak | Zeytinyağlı-Etli Yemekler | 0 | 08.12.13 01:03 |
Rüyada Turşu Görmek - Rüyada Turşu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Turşu Rüya Tabiri | Tarot | T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri | 0 | 15.08.12 22:30 |
Osmanlı Mutfağında Turşu | ASYA | Turşular | 0 | 26.01.09 07:52 |
Karışık Turşu | ASYA | Turşular | 0 | 26.01.09 07:13 |
Karışık Turşu | FORUMCU | Turşular | 0 | 03.11.08 10:44 |