![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Turşular Turşu çeşitleri ve turşu yapılış tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Biber Turşusu Malzemeler 500 gr. acı küçük biber, 10 diş sarımsak, 1 su bardağı üzüm sirkesi, 5 adet kereviz yaprağı, 5 dal maydanoz, Kaya tuzu, Alabildiği kadar su. Hazırlanışı Yıkanmış biberleri turşu kavanozuna güzelce yerleştirin. Kabukları soyulmuş sarımsakları, Kereviz ve maydanoz Not: Turşunuzu serin ve karanlık bir yerde muhafaza edin. Dilerseniz turşunuza zeytinyağı ve limon kabuğu da koyabilirsiniz. Turşunuz ortalama 2 hafta içinde yenme kıvamına gelecektir --------------Tualimforum İmzam-------------- ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
biber, biber turşusu, biber turşusu hazırlanışı, biber turşusu nasıl yapılır, biber turşusu tarifi, biber turşusu yapılışı, tursusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Doldurulmuş Biber Turşusu | AnGeL | Turşular | 0 | 20.10.11 03:00 |
Közlenmiş Biber Turşusu | Tanem | Turşular | 0 | 22.05.10 22:24 |
Domatesli Acı Biber Turşusu | ASYA | Turşular | 0 | 26.01.09 07:23 |
Kırmızı Biber Turşusu | ASYA | Turşular | 0 | 26.01.09 07:09 |
Biber Turşusu | FORUMCU | Turşular | 0 | 03.11.08 10:45 |