![]() |
Sarımısak Turşusu http://img216.imageshack.us/img216/2641/sarmsaknm1.jpg Sarımısak Turşusu 20 baş sarımsak 2 su bardağı sirke 8 dal kereviz su kaya tuzu Uygun büyüklükyüki bir kavanoza kabukları soyulmuş temizlenmiş sarımsakları doldurun. 6 dal kerevizi ilave ed,n. Turşu suyunu bir litre başına 6 çorba kaşığı kaya tuzu ve 1 bardak sirke olacak şekilde hazırlayarak kavanozları doldurun. Kavanozun kapağını hava almayacak şekilde kapatıp serin ve güneş görmeyen bir yerde 15-20 gün bekletin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:47 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2