![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Tavuk Yemekleri Tavuk yemekleri tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Portakalli Tavuk Budu Malzemeler: - 4 adet tavuk budu - 6 yemek kaşığı soya sosu - 1 tatlı kaşığı kişniş - 1 tatlı kaşığı biberiye - 2 diş sarmısak - 4-5 dal maydonoz - 1 adet portakal - 1 yemek kaşığı tuzot - 2 yemek kaşığı sıvı yağ Yapılışı: Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın. Soya sosu, kişniş, biberiye ve tuzotu bir kasede karıştırıp ayıklanmış yıkanmış butları soslo ovup fırın kabına yerleştirin. Dövülmüş sarmısak, portakal suyu, rendesini ve kıyılmış maydonoz ve sıvı yağla karıştırıp etlerin üzerine dökün. 200 °C ısıtılmış fırında yarım saat pişirin. Arasıra kenarındaki suları tavukların üzerine gezdirin. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
budu, portakalli, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Doğu ve Batı Mitolojisinde Tavuk - Mitolojide Tavuk - Mitolojilerde Tavuk | Kartal | Genel Kültür | 0 | 05.08.14 16:49 |
Fırında Tavuk Budu | Berfin | Tavuk Yemekleri | 0 | 07.08.08 15:37 |
Izgara Tavuk Budu (4 Kişilik) | ÇisiL | Tavuk Yemekleri | 0 | 13.07.08 10:16 |
Tavuk Budu Poğaça | Kedi | Pastalar ve Börekler | 0 | 25.02.08 06:49 |
Izgara Tavuk Budu | Güllü | Tavuk Yemekleri | 0 | 14.02.08 23:05 |