![]() |
Tavuk Sote Tavuk Sote 2 tavuğun gögüs kısmı ( derisi çıkarılmış 4 parça gögüs eti) 4 adet çarliston biber 3 orta boy domates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz-karabiber-1 tatlı kaşığı kekik 1/ 2 demet maydanoz Yapılışı: 1. Tavuk etlerini kuşbaşı büyüklüğünde doğrayın. Biberlerin çekirdeklerini çıkartıp küçük parçalar halinde kesin. Domateslerin kabuklarını ve çekirdeklerini ayırıp ince ince doğrayın. 2. Yukarıda hazırladığınız gereçleri çelik bir tavayla ateşe koyun. Yağ katın ve üstü kapalı olarak önce kısık bir ateşte pişmesini sağlayın. Tuz, karabiber ve kekik serpin ve 5 dk sonra ateşten indirin. Maydanozla süsleyip patates kızartmasıyla servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:15 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2