![]() |
Tavuk Kanadı Kızartması Tavuk Kanadı Kızartması Malzemeler 12 Adet tavuk kanadı 1 Su bardağı galeta unu Kızartmak için sıvıyağ Tuz Karabiber Hazırlanışı Tavuk kanatlarını, tuz ve karabiber ilave edilmiş galeta ununa bulayın. Kızdırılmış sıvıyağda tavuk kanatlarının iki tarafını da kızartın. Yemeği servis yapmadan önce, uç kısmına folyo kağıt sararak tabağa yerleştirin. Tavuk kanadı kızartmasını patates cipsi ile meze olarak ikram edebilirsiniz. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:41 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2