![]() |
Susamlı Piliç Nugat Susamlı Piliç Nugat Malzemeler 600 Gr piliç göğsü 1 Su bardağı un 1 Su bardağı mısır nişastası 1 Çay kaşığı kabartma tozu 2 Adet yumurta 1/2 Su bardağı su Tuz Karabiber 5 Çorba kaşığı susam 2 Su bardağı sıvıyağ (kızartmak için) Hazırlanışı Un, nişasta, kabatma tozu, yumurta, su, tuz ve karabiberi derin bir kaba koyun. Çırpma teli ile 5 dakika çırpın ve 15 dakika dinlenmeye bırakın. Piliç göğsünü derisini çıkardıktan sonra ince küp şeklinde kesin. Etleri hazırladığınız bulamaca batırdıktan sonra susama bulayın. Kızdırılmış sıvıyağa atıp etleri 5 dakika kadar kızartın. Kızaran parçaları kağıt peçete üzerine çıkartarak yağın fazlasını çektirin. Sıcak olarak servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:58 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2