![]() |
Patates ve Sarımsaklı Piliç Fırın Patates ve Sarımsaklı Piliç Fırın Malzemeler 1 Adet bütün piliç 500 gr tatlı kabak 500 gr patates 10 Diş sarımsak 4 Çorba kaşığı tereyağı Yarım demet taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Hazırlanışı Kabak ve patatesleri haşlayın. Kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. Bütün pilici bir bıçak veya tavuk makası yardımı ile 16 eşit parçaya ayırın. Geniş bir fırın tepsisine parçalanan piliçleri, haşlanmış tatlı kabak ve patates, soyulmamış sarımsak , kekik, tuz ve karabiberi ilave edin. Tereyağını eriterek üzerlerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında bütün malzemeler altın sarısı renk alıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:09 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2