Vişneli Parfe 2 Su bardağı süt 2 Poşet krem şanti 1 Su bardağı vişne 1 Paket vişne jölesi 3 Kahve fincanı sıcak su 2 Adet yumurta akı Süslemek için :Badem Hazırlanışı * Sütü, krem şanti ile iyice çırpın. * Katılaştıktan sonra buzdolabında bir süre bekletin. * Vişnelerin çekirdeklerini çıkarın. * Çok fazla ezilmeyecek şekilde blendırdan geçirin. * Vişne jölesini 3 kahve fincanı sıcak sıda eritin. * Başka bir kapta yumurta aklarını kar olana dek çırpın. * Krem şantiyi, vişne jölesini, vişne tanelerini ve yumurta aklarını bir kapta iyice karıştırın. * İstediğiniz şekilde bir kablıba boşaltın. * Buzlukta en az 3 saat bekletin. * Soğutulmuş servis tabağına ters yüz edin. * Üzerini badem dilimleri ile süleyin. * Dilimleyerek servis yapın.