Sevgi Tatlısı 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 1 Paket margarin 2 Su bardağı iri dövülmüş ceviz Aldığı kadar un 1 Paket kabartma tozu 1 Adet yumurta Şurubu için : 5 Su bardağı tozşeker 3 Su bardağı su Yarım limon suyu Bir miktar vanilya Hazırlanışı * Öncelikle tatlının şurubunu hazırlayın. * Bunun için 3 su bardağı su, 5 su bardağı tozşeker ve bir miktar vanilyayı kaynatın. * Limon suyunu ekleyip, soğumaya bırakın. * Başka bir kabın içinde 1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı sıvıyağ, 1 paket margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta ve aldığı kadar unu karıştırın. * Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. * Daha sonra hamuru dört parçaya ayırın. * Her bir parçasını merdane ile açın. * Açtığınız hamura iri dövülmüş cevizden yayın. * Rulo biçiminde katlayın. * Diğer hamurları da bu şekilde katlayıp, parmak kalınlığında kesin ve tepsiye dizin. * Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika pişirin. * Önceden hazırlayıp soğuttuğunuz şurubu tatlıların üzerine döküp, servis yapın.