Malzemeler
1.Paket mülföy hamuru
1/2 litre süt
1,5 kahve fincanı un
2 kahve fincanı şeker
1 paket vanilya
50 gr tereyağı
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kıyılmış antep fıstığı
Yapılışı
* Süt, un, şeker, tencerede karıştırılarak pişirilir. Piştikten sonra içine tereyağ ve vanilya konarak çırpılır.
* Milföy hamurunun her bir karesi ikiye bölünür üzeri çatalla dilinerek fırında pişirilir. üzeri penbeleşince fırından çıkarılır. Pişen milföyler zaten yaprak yaprak piştiği için ikiye ayrılır. alt tabana soğutulmuş muhallebi konur, diğer üst parça üzerine kapatılır. Pudra şekeri ve kıyılmış antep fıstığı ile süslenerek servis yapılır