![]() |
Tavuk Göğsü Tatlısı Tavuk Göğsü Tatlısı Türk mutfağının geleneksel sütlü tatlılarından Tavuk Göğsü Tatlısının en pratik ve en lezzetli tarifi karşınızda. İçinde tavuk eti olmadan yapılan tatlıya, yalancı tavuk göğsü deniyor ama tadına baktıktan sonra gerçek bir lezzetle karşılacaksınız. Malzemeler 3 kahve fincanı un 1 litre süt 3 fincan şeker 1 paket vanilya Tarçın üzerine serpmek için. Hazırlanışı Tencerede yarım paket margarini eritin. Üzerine 3 kahve fincanı un ekleyip, 2 -3 dakika kavurun. Süt, şeker ve vanilyayı aynı anda tencereye ekleyin. Katılaşana kadar sürekli karıştırın. Islak borcama döküp, buzdolabında 1 saat bekletin. Üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın. Afiyet olsun |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:27 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2