![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler Tatlı ve Kek tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Makaron Tarifi ![]() Malzemeler 2 yumurta beyazı 5 çorba kaşığı toz şeker 2 fincan pudra şekeri 6,5 çorba kaşığı badem unu 3 damla badem aroması İç Kreması İçin: 113 Gr. Kuvertür Çikolata Yarım su bardağı süt kreaması 2 Çorba kaşığı tereyağı Hazırlanışı: Yumurta aklarını kar haline gelip kaptan ayrılmayacak kıvama gelene kadar çırpın. Diğer tarafta pudra şekeri ile badem ununu rondoda karıştırın.Yumurta aklarının üzerine bu karışımı ekleyip, içine istediğiniz renkte gıda boyasını da ekleyerek krema torbasına doldurun. bu karışımı, tıpı beze yapar gibi yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine sıkalım. 10 dakika üzerlerinin kurumasını bekleyip 150 derece fırında 10 veya 12 dakika pişirin. Daha sonra kuvertür çikolatayı eritin ve içine tereyağı ile kremayı ilave edin. Bu karışımı pişen makaronların aralarına sürün ve yapıştırın. Afiyet olsun. --------------Tualimforum İmzam-------------- Yeniden gülmem için Beni baştan sevmen lazım....... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
kebabi, makaron, makaron nasıl yapılır, makaron tarifi, makaron yapılışı, tarifi, tepsi, yapilisi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Çiğ Börek - Çiğ Börek Tarifi - Çiğ Börek Tarifi Yapılışı | ASYA | Ramazan Yemekleri-Tatlıları | 0 | 15.07.14 00:15 |
Aşk Kurabiyesi - Aşk Kurabiyesi Tarifi - Aşk Kurabiyesi Tarifi Yapılışı | ASYA | Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler | 0 | 10.02.14 19:16 |
Portakallı Patetes Çorbası Tarifi - Portakallı Patetes Çorbasının Yapılışı | ASYA | Çorbalar | 0 | 16.12.13 18:00 |
Cevizli Portakal Tatlısı Tarifi - Cevizli Portakal Tatlısının Yapılışı | ASYA | Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler | 0 | 07.04.13 13:48 |
Düdüklüde Tavuk Tandır Tarifi - Düdüklüde Tavuk Tandırın Yapılışı | ASYA | Tavuk Yemekleri | 0 | 14.03.13 01:16 |