- Trüf Mantarı - Trüf Mantarı Çeşitleri - Trüf Mantarı Nasıl Tüketilir - Trüf Mantarı N
- Yaban Mersini Faydaları ve Kullanımı
- Zeytin (zeytun)
- Zerdeçal (zerdeçap)
- Zencefil (zencebil)
- Zambak (zanbak)
- Zakkum (ağu ağacı)
- Yüksükotu (digitalis)
- Şimşir (buxus sempervirens)
- Yulaf (alef)
- Şeytanteresi (hıthıt)
- Yosun (moss)
- Şerbetçiotu (mayaotu)
- Yonca (kelekotu)
- Şeftali (prunus persica)
- Yılanyastığı (danaayağı)
- Şebboy (matthiola)
- Yerelması (helianthus tuberosus)
- Şalgam (brassica napus)
- Yenibahar (pimenta)
- Şakayık (ayıgülü)
- Yavşanotu (avrupaçayı)
- Şahtere (şahterec)
- Yasemin (yasemen)
- Yapışkanotu(duvarfesleğeni)
- Yakıotu (meragülü)
- Yabanyasemini (sofur)
- Yabanmersini (ayıüzümü)
- Yabani gül (köpekgülü)
- Yabani enginar (kengel)
- Vişne (ekşi kiraz)
- Vebaotu (Petasites officinalis)
- Vanilya (vanilia planifolia)
- Üzüm (ineb)
- Üzerlik (nazarotu)
- Üvez (sorbus)
- Uyuzotu (şeytanotu)
- Unutmabeni Çiçeği
- Tütün (nicotiana)
- Turunç (citrus aurantium)
- Turp (hilb)
- Tilkiüzümü (paris incompleta)
- Tere (lepedium sativum)
- Tavşankulağı (siklamen)
- Tatula (boru çiçeği)
- Tarhun (artemisia dracunculus)
- Tarçın (cinnamomum)
- Taflan (hindkirazı)