![]() |
Kıymalı Taze Fasulye Kıymalı Taze Fasulye MALZEMELER 1 kg. taze fasulye 1 adet kuru soğan 1 kase kıyma 2 adet domates Sıvıyağ(1 çay bardağından bir parmak eksik Tuz HAZIRLANIŞI Taze fasulyeler yıkanır.salata soyucağı ile yanları alınır.Baş ve dipleri kesilir.Tekrar yıkandıktan sonra bıçakla ikiye ,üçe bölünür. Diğer tarafta düdüklü tencereye yağ konur.Ardından doğranmış soğan ve kıyma ilave edilir.Kavrulur.Kabuğu soyulup doğranmış domatesler ilave edilir.biraz daha kavrulur.Fasulyeler eklenir.Fasulyelerin yeşili koyulaşmaya ve bıraktığı suyu çekmeye başlayınca sıcak su ile tuz ilave edilir.Kapağı kapatılır.Düdüklünün markasına göre değişiyor ama genelde 20 dakikada yemeğiniz servise hazırdır. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:01 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2