![]() |
Tas Kebabı Malzemeler 1 kg. kuşbaşından irice koyun eti 1 çorba kaşığı margarin 1 baş soğan 2-3 defne yaprağı 1 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı un 10 bardak su Yapılışı 1 kilo kuşbaşından irice koyun etini bir tencereye koyun. 1 çorba kaşığı margarin, ince kıyılmış 1 baş soğan, 2-3 defne yaprağı ilave edin. Etler saldıkları suyu çekene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı salça ile 1 çorba kaşığı unu ilave edin. 5 dakika iyice karıştırarak kavurun. Üzerine 10 bardak su ilave ederek 2-2 buçuk saat hafif ateşte pişirdikten sonra indirin. Defne yapraklarını çıkarıp atın. Servis tabağına alın. http://img232.imageshack.us/img232/9...mage002wg0.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:32 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2