![]() |
Bisküvili Baton Pasta Tarifi - Bisküvili Baton Pasta Nasıl Yapılır - Bisküvili Baton Bisküvili Baton Pasta Tarifi - Bisküvili Baton Pasta Nasıl Yapılır - Bisküvili Baton Pasta Malzemeleri Bisküvili Baton Pasta Yarım kg kakaolu pötibör bisküzvi 2,5 su bardağı süt Yarım paket margarin 1 çay bardağı un 1 tatlı kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 su bardağı toz şeker 2 adet muz Soğuk süt, un, şeker, nişasta bir tencereye konur, iyice çırpılır. Sonra orta ateşte kıvam alana kadar pişirilir. Ateşten almadan önce margarin ve vanilya eklenir. Margarin eriyena kadar karıştırılır. Baton (uzun) kek kalıbı streç film ile kaplanır. Tabanına ve kenarlarına bir kat bisküvi sıralanır. Üzerine ince bir kat krema sürülür. İnce doğranmış muz aralıklı konur. Üzerine tekrar bisküvi dizilir. Malzeme bitene kadar aynı işlem tekrarlanır. En son kat bisküviyle tamamlanır. Üzeri kenarlardan sarkan streçle sarılır. Buzdolabında 1 gece bekletilir. Ertesi günü üst streci açarak ters çevrilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:14 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2