![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Mezeler Meze tarifleri,yöresel meze tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Zengil ![]() Malzemeler: 2 adet soğan 8 çorba kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı domates salçası Maydanoz Zeytinyağı Nar ekşisi Kurutulmuş fesleğen Yapılışı: 2 adet soğan küçük küçük doğranır. Doğranan soğanlara 8 çorba kaşığı biber salçası ile 2 çorba kaşığı domates salçası eklenerek rondoda karıştırılır. Rondodan çıkan karışıma kurutulmuş fesleğen eklenir. Kolay karıştırılması için zeytinyağı ve nar ekşisi de eklenir. Bütün karışım cam tabağa alınır, üstü maydanozla süslenir. Parlak görünmesi için son olarak üzerinde zeytinyağı gezdirilir. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
zengil, zengil nasıl yapılır, zengil tarifi, zengil yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |