![]() |
Havuçlu Haydari MALZEMELER Bir adet orta boy soğan 4 adet orta boy havuç 4 diş sarımsak Bir kase süzme yoğurt Tuz karabiber nane kekik kırmızı pul biber 1 çay bardağı sıvı yağ HAZIRLANIŞI Sıvı yağ içine doğranan soğanlar pembeleşince rendelediğiniz havuçlar ve baharatlar bu karışıma katılarak sotelenir. Hazırladığınız sarımsaklı yoğurda yeterince tuzda katarak malzemenin üzerine dökülerek karıştırılır. İyice harmanlanan malzeme seçtiğiniz meze tabağına konup süslenerek (Dere otu maydanoz ile) servis yapılır. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:59 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2