![]() |
Sardalye Balığı Ezmesi tarifi Malzemeler : 150 sardalye balığı zeytinyağına yatırılmış 3 adet yumurta 150 gr tereyağ karabiber tuz Yapılışı : Sardalye balıklarını blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Balıkların içinde bulunduğu zeytinyağı ince delikli bir süzgeçten geçirin. Yumurtaları katı olarak haşlayın sarılarını alıp ezin. Tereyağı tahta bir kaşıkla ezip krema kıvamına getirin sonra dövülmüş sardalye ardından yumurta sarısını ilave edin. Tuz ve karabiber serpip karıştırın ve süzülmüş zeytinyağından birkaç damla damlatıp hafifçe sulandırın ve ekmeklere sürün. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:55 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2