![]() |
Keçi Peynirli Tatlı Tarifi - Keçi Peynirli Tatlı Nasıl Yapılır - Keçi Peynirli Tatlı Keçi Peynirli Tatlı Tarifi - Keçi Peynirli Tatlı Nasıl Yapılır - Keçi Peynirli Tatlı Malzemeleri Keçi Peynirli Tatlı 200 gr. keçi peyniri 1 adet portakal 200 gr. böğürtlen 50 gr. bal Taze nane Portakalın kabuğunu soyup ince dilimlere ayırarak filetolar çıkarın. Böğürtlenleri yıkayın ve süzülmeye bırakın. Keçi peynirini dilimleyin. Tabağa, keçi peyniri dilimleri, portakal filetoları ve böğürtleni koyun, balı gezdirin. Taze nane yapraklarıyla süsleyip sunun. Not: Peyniri buzlukta veya üst raflarda saklamayın. En iyi tercih sebzeliktir. Peynirin hava ile temasını engelleyin, aksi takdirde, nemini kaybeder ve kurur. Beyaz peynir dışındaki peynirlerin suyla temasını engelleyin. Bu peynirin lezzet ve aramasının kaybolmasına neden olur. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:38 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2