![]() |
Un Herlesi Maması Un Herlesi Maması Malzemeler: 2 Çorba kaşığı Un Yarım Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Çay Bardağı Su Yapılışı: Teflon bir tavada tereyağını eritin, unu katın ve 1-2 dakika kavurun. Un hafif sarı bir renge dönüşürken, suyunu ekleyip, tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin. Un herlesi kaynamaya başladıktan 1-2 dakika sonra ocaktan alın. Ilıyınca bebeğinize yedirin. Anneannelerimizden kalma bir mama olan un herlesi, doyurucu bir özelliğe sahiptir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:59 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2