Yumurta, sıvıyağ, tuz, süt ve unu derin bir kapta yoğurup, 2 saat dinlendirelim. 4 adet bezeye ayıralım.Bezelerin arasına nişasta serpip, tepsi büyüklüğünde açalım. Yufkanın üzerine ceviz serpin. Kenarlarından. buruşturup, 4 parmak genişliğinde büzelim. Tepsinin genişliğinde kesip tepsiye yerleştirelim. Yufkaların tümünü bu şekilde hazırlayalım. Margarin ve tereyağını eritip, sıcakken yufkaların üzerine gezdirelim. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirelim ve soğumaya bırakalım. Şerbeti hazırlamak için, su ve tozşekeri kaynatalım. Limon suyunu ilave edip, ocaktan alalım. Sıcak şerbeti yufkaların üzerine gezdirip, dilimleyelim. Cevizle süsleyip servisimizi yapalım