Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu Bayburt - Bayburt Şehit Recep Eşiyok İlköğretim O Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu Bayburt - Bayburt Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu Bayburt Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BAYBURT / MERKEZ Adı: ŞEHİT RECEP EŞİYOK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Zahit Mahallesi Köşkayağı Mevkii Telefon Numarası: 458 2117611 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |