Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.11.10, 17:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Celal Yardımcı Lisesi - Ankara Yenimahalle Celal Yardımcı Lisesi

Celal Yardımcı Lisesi - Ankara Yenimahalle Celal Yardımcı Lisesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmış olup 2007-2008 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır. Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü isim verme komisyonu okulumuza 1950-1960 yılları arasında Milli Eğitim Bakanı olarak görev yapan Hüseyin Celal Yardımcı'nın ismini vermeyi uygun görmüştür.

2008 yılında okulumuzda spor salonu yaptırılmış olup 2009 Haziran ayında hizmete açılmıştır. Okulumuzda 1 adet Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 adet Fizik Laboratuarı, 1 adet Kimya-Biyoloji Laboratuarı, 1 adet Resim Atölyesi, 1 adet Müzik Dersliği, 1 adet Tarih-Coğrafya dersliği, 1 adet Kütüphane, 1 adet Çok Amaçlı Salon mevcuttur.
Okulumuzda 2 Müdür Yardımcısı, 68 Öğretmen, 2 Memur, 1 Güvenlik Görevlisi, 6 Hizmetli görev yapmaktadır.
Okulumuz 24 derslik ve 41 şube ile ikili eğitim yapmaktadır.

CELAL YARDIMCI LİSESİ
Okul Kodu 966313
Okul Müdürü Ahmet Hamdi DEMİR
Telefon 0 (312) 256 95 35
Fax 0 (312) 256 16 86
E-Posta
966313@meb.k12.tr
Web
www.celalyardimci.meb.k12.tr
Adres Kardelen Mahallesi 17.cadde Batıkent Yenimahalle / Ankara
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR