Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.10.10, 19:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gelin Tatlısı

Gelin Tatlısı


ŞERBETİ İCİN:
3,5 su bardgı şeker
3 su bardgı su yarım tatlı kaşıgı limon suyu
NOT:şerbeti önce yapıp sogutmak lazım.

MALZEMELER
1 cay bardağı sıvı yag
1cay bardağı margarin
1 cay bar. ılık süt
1 paket kabartma tozu
3,5 su bardagı un
100 gr iri dövulmuş ceviz
1 tatlı kaşıgı tarcın



Tatlı Tarifi:
Hamur yuguracagımız kaba sıvı yagı eritip soguttugumuz margarını kabartma tozunu ılık sutu koyup cırpma teliyle karıştıralım elenmış unu eleyip özlü hamur elde edelim hamurdan ceviz buyuklugunde parcalar koparıp önce yuvarlayıp sonra yassıtalım hamurların orta kısımlarına iri dövulmuş ceviz ve tarcın koyarak karşılıklı iki kenarlarını üst tarafta birlestirip yapıştıralım hurma seklını alan hamurları 190 dereceli ısıda pişirelim fırından alır almaz soguttugumuz şerbeti üzerine dökelim afiyet olsun arkdşlar. Diğer tatlılar için tatlı tarifleri kategorisine bakabilirsiniz.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla