Konu
:
Tınaztepe Lisesi Ankara Çankaya - Tınaztepe Lisesi
Tekil Mesaj gösterimi
21.10.10, 02:13
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Tınaztepe Lisesi 1987-1988 Eğitim Öğretim yılında Oran Milli Savunma Bakanlığı Lojmanları içinde Ortaokul ve Lise olarak eğitim ve öğretime açılmıştır.Okulumuzun öğrencileri Atatürk Sitesi,Aşağı Dikmen Mahallesi,Sancak Mahallesi ve MSB Lojmanlarından gelmektedir.
Okulumuz dört katlı betonarme bir bina olup,24 dersliği 1 Kütüphane,1 küçük konferans salonu,1 fizik laboratuarı 1Kimya biyoloji laboratuarı,1 öğretmenler odası,1 araç gereç odası, 1 rehberlik servisi odası , 1 Müdür Odası,1Müdür Başyar. Odası, 3 müdür yar. odası ,1 memur odası,1 bilgisayar odası ve 1 kapalı Spor Salonundan oluşmaktadır.
Okulumuz 1994-1995 öğretim yılında Tınaztepe Lisesi orta kısmı Rauf Orbay İlköğretim Okuluna aktarılmış olup bu tarihten itibaren orta öğretime(Lise) dönüştürülmüştür.1995-1996 yılında Okulumuz Yabancı dil ağırlıklı liselerin kapanmasından dolayı bu kısma öğrenci, alınmamıştır.2005-2006 Eğitim öğretim yılında okulumuzun öğrenci mevcudu 1500’e çıktığından ikili öğretime geçilmiştir.Okulumuzun 2006-2007 öğretim yılında yaklaşık 1250 öğrenci öğrenim görmüştür.2007-2008 Eğitim öğretim yılında Genel lisede 1000 öğrenci Yabancı dil ağırlıklı lisede ise 60 öğrenci ile öğrenim görmüştür.2009-2010 eğitim-öğretim yılında ise 1250 öğrenci öğrenim görmektedir.Öğrenci sınıflarımızın fiziki yapısı itibariyle sınıflar en fazla 35’er öğrenci alabilecek durumdayken şu an sınıflarımızda yaklaşık 25-30 arasında öğrenci öğretim görmektedir.2007-2008 öğretim yılında Sancak Lisesinin eğitim öğretim faaliyetine başlaması okulumuzun öğrenci yükünü önemli ölçüde hafifletmiştir.
Okulumuz , ÇAĞDAŞ BİR DÜNYAYI YAKALAMAK İÇİN YOLA ÇIKMIŞ,SAYGIN GÜVENİLİR, BAŞARILI EĞİTİMDE ÖNCÜ BİR OKUL OLMAYI VİZYON OLARAK HEDEFLEMİŞTİR.
GECEDEN GÜNDÜZE YÜRÜYEBİLMEK İÇİN GÜVENİLİR VE DİSİPLİNLİ BİR ORTAMDA SEVGİYLE İÇ DÜNYALARINI ZENGİNLEŞTİRMİŞ ÇAĞDAŞ,BİLİNÇLİ,BAŞARIYI HEDEF EDİNMİŞ BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN GAYRET VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMAMIZ VE SİZLERİN DESTEĞİYLE İLERLİYORUZ.
iletişim
MSB LOJMANLARI İÇİ 57. SOK. NO:21 ORAN/ÇANKAYA
WEB:
www.cankayatinaztepelisesi.k12.tr
E-POSTA:
ttepeli@cankaya-meb.gov.tr
TEL: 0312 4901134
FAX: 0312 4901133
çankaya
ankara
türkiye
--------------Tualimforum İmzam--------------