Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Kırklareli - Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Kırklareli - Kırklareli Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Kırklareli Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRKLARELİ / MERKEZ Adı: HAMDİ HELVACIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karakaş Mah. İstasyon Cad. No:3 / Kırklareli Telefon Numarası: 2882141610 Faks Numarası: 2882146677 E-mail Adresi: Web Adresi: - |