700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu Yalova - Yalova 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Ok. 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu Yalova - Yalova 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu Yalova Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: YALOVA / MERKEZ Adı: 700.YIL OSMAN GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSMETPAŞA MAH. M.T. RASİM KOÇAL CAD. NO:164 Telefon Numarası: 226 8138781 Faks Numarası: 226 8138781 E-mail Adresi: Web Adresi: - |