Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.10.10, 03:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hançer ve Gül - Songül Tüfekçi

Hançer ve Gül - Songül Tüfekçi

Kitap Özet
Her kitap çok okunma hayali ile yazılır. Ama bu kitab¬ın anlatmak istediği bir derdi var. Bu dünyanın bir yerlerinde aşkı yanlış yerlere oturtmaya çalışan insanları görünce, Hançer ve Gül'ü yazmaya karar verdim. İnsanlar birbirlerini deşarj olmak için de¬ğil şarj olmak için sevmeli diye düşünüyorum. Hiçbir kitap, hiçbir hikâye aşkı tam olarak anla-tamaz. Bu kitap da öyle... Eminim herkesin gönlünde bir Hançer, bir Gül gizlidir. Bu gökkubbenin altında nice aşk¬lar ya¬şan¬makta. Biz aşkı çağırmayı, ona açık ol¬mayı henüz bilmiyoruz. Her yüzyılda bir Veli'nin geldiği gibi bir çift âşık da gelip geçermiş. Aşk her gece kalplere girip ba¬kar¬mış. Eğer orası maddi kaygılarla kala¬balık ise çeker gider¬miş. Onu davet etmek için önce kalplerimiz¬den lüzumsuz put¬ları temizleyip ona yer açmak gerek. Temennim şudur ki; bütün kal¬bi kırık olanların Allah kırıklarını onarsın.

Aşkla kalın...

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Hançer ve Gül - Songül Tüfekçi
· Pupa Yayınları
· Basım Tarihi : 10 - 2010
· ISBN : 97860557652613
· Sayfa Sayısı : 376
· Etiket Fiyatı : 20.00 TL

--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri