Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.09.10, 07:06   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Kitap İle İlgili Kompozisyon - Kitap Konulu Kompozisyon Örneği

KİTAP VE BEN

Kitap okumak bence hayattaki en güzel şeylerden biridirKitap insana bir çok şeyi ğretir bilgilendirir ve kültürlendirir.Kitapların benim hayatımda büyük bir yeri vardır.Sürekli okumak hatta başından hiç ayrılmak istemiyorum.Kitaplar bende öyle bir alışkanlık yaptı ki okumadan duramıyorum .
Kitaplar insana unutulmaz şeyler yaşatırKitaplar insanın yalnızlığını giderir.Bi zimle arakadaş olurlarKitaplar bizim hayatımızda yardımcımızdır.Kitaplar insanı hayata hazırlarKitap bize sevinç ve mutluluk hissi verir.Ve bence bu hisleri yaşamak çok güzel bir duygudur hayata hazırlar.Kitap bize sevinç ve mutluluk hissi verir ve bence bu hissi yaşamak çok güzel bir duygudur .
Ben en çok macera kitaplarını ve şiir kitaplarını seviyorum.Ayrıca masalları ve öğüt veren kitapları da severim.Roman,masal,hikaye gibi kitaplar bizim kişiliğimizin aynasıdır .
Ben kitapları çok seviyorum ve bu yüzden hep bir kütüphanem olsun istemişimdir.Kitapların hepsi benim olsa ne güzel olurdu.Hepsini okurdum Hiçbirini incitmez
Sayfalarını yırtmazdımOnları okurdumBenim kitaplara duyduğum sevgi gerçek bir sevgi.Ben kitapları asla bırakmam,bırakamam
Bence herkez kitap okumalıOkuma yazma bilen bir kişi için bu hiçte zor bişeydeğil.Bence kitap okumak, internette vakit geçirmekten, televizyon izlemekten,ve bir-
çokşeyden daha güzel
Kitaplar gerçek dostudurSeni asla sırtından vurmazYalan söylemez ve seni üzmez
Arkadaşlar size tavsiyem sizde kitap okuyunVe onlarla arkadaş olun Siz onları bırakmazsanız onlarda sizi bırakmaz!
HAYDİ HEPİMİZ OKUYALIM!!!
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla