Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu Yıldırım Bursa -Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu Yıldırım Bursa - Bursa Yıldırım Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu
Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu Bursa Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / YILDIRIM Adı: ERDOĞAN ŞAHİNOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Esenevler Mah. Edebali Sokak No:Bila Telefon Numarası: 224 3413767 Faks Numarası: 224 3411063 E-mail Adresi:
Web Adresi: - |