Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu Yıldırım Bursa - Yıldırım Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu Yıldırım Bursa - Bursa Yıldırım Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu
Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu Bursa Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / YILDIRIM Adı: ALİ RIZA BEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ERTUĞRUL GAZİ MAH. ERTUĞRUL CAD. OKUL SOKAK NO:1 Telefon Numarası: 224 3660137 Faks Numarası: 224 3689697 E-mail Adresi:
Web Adresi: - |