| Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu Sumbas Osmaniye - Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu Sumbas Osmaniye - Osmaniye Sumbas Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu Osmaniye Sumbas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: OSMANİYE / SUMBAS Adı: GAFARLI TASKOPRU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gafarlı Köyü Sumbas Osmaniye Telefon Numarası: 328 7792266 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |