Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu Kahramanmaraş - Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu Kahramanmaraş Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çobanlı Uncular İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAHRAMANMARAŞ / MERKEZ Adı: ÇOBANLI UNCULAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çobanlı Köyü Kahramanmaraş Telefon Numarası: 543 3152764 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |