Güventaşı Baytarlı İlköğretim Okulu Kırıkhan Hatay - Güventaşı Baytarlı İlköğretim O. Güventaşı Baytarlı İlköğretim Okulu Kırıkhan Hatay - Hatay Kırıkhan Güventaşı Baytarlı İlköğretim Okulu Güventaşı Baytarlı İlköğretim Okulu Hatay Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Güventaşı Baytarlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Güventaşı Baytarlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Güventaşı Baytarlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Güventaşı Baytarlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: HATAY / KIRIKHAN Adı: GÜVENTAŞI BAYTARLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GUVENTAŞ KÖYÜ Telefon Numarası: 326 3864274 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |