Payas 100.Yıl İlköğretim Okulu Dörtyol Hatay - Dörtyol Payas 100.Yıl İlköğretim Okulu Payas 100.Yıl İlköğretim Okulu Dörtyol Hatay - Hatay Dörtyol Payas 100.Yıl İlköğretim Okulu Payas 100.Yıl İlköğretim Okulu Hatay Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Payas 100. Yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Payas 100. Yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Payas 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Payas 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: HATAY / DÖRTYOL Adı: PAYAS 100. YIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumuhuriyet Mah. Mazı Sokak Payas/Dörtyol Telefon Numarası: 326 7551058 Faks Numarası: 326 7551058 E-mail Adresi: Web Adresi: - |