| Belma Güde İlköğretim Okulu Üsküdar İstanbul - Üsküdar Belma Güde İlköğretim Okulu Belma Güde İlköğretim Okulu Üsküdar İstanbul - İstanbul Üsküdar Belma Güde İlköğretim Okulu Belma Güde İlköğretim Okulu İstanbul Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Belma Güde İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Belma Güde İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Belma Güde İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Belma Güde İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÜSKÜDAR Adı: BELMA GÜDE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bahçelievler Mah. Sefa Sokak No:6 Üsküdar Telefon Numarası: 216 3323300 Faks Numarası: 216 3085201 E-mail Adresi: Web Adresi: - |