Aydınlı İlköğretim Okulu Tuzla İstanbul - İstanbul Tuzla Aydınlı İlköğretim Okulu Aydınlı İlköğretim Okulu Tuzla İstanbul - İstanbul Tuzla Aydınlı İlköğretim Okulu Aydınlı İlköğretim Okulu İstanbul Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aydınlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aydınlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aydınlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Aydınlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / TUZLA Adı: AYDINLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AYDINLI MAHALLESİ BAHÇELER CADDESİ G. 147 SOKAK NO:1 TUZLA/İSTANBUL Telefon Numarası: 216 3931043 Faks Numarası: 216 3931902 E-mail Adresi: Web Adresi: - |