Halıcıoğlu İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Beyoğlu İstanbul Halıcıoğlu İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Beyoğlu İstanbul - İstanbul Beyoğlu Halıcıoğlu İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Halıcıoğlu İşitme Engelliler İlköğretim Okulu İstanbul Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Halıcıoğlu Işitme Engelliler İlköğretim O öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Halıcıoğlu Işitme Engelliler İlköğretim O resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Halıcıoğlu Işitme Engelliler İlköğretim O öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Halıcıoğlu Işitme Engelliler İlköğretim O öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEYOĞLU Adı: HALICIOĞLU IŞİTME ENGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çıksalın Mah. Tokaç Sokak No:16 Halıcoğlu/lstanbul Telefon Numarası: 212 3692222 Faks Numarası: 212 3692222 E-mail Adresi: Web Adresi: - |