Galatasaray İlköğretim Okulu Beyoğlu İstanbul - Beyoğlu Galatasaray İlköğretim Okulu Galatasaray İlköğretim Okulu Beyoğlu İstanbul - İstanbul Beyoğlu Galatasaray İlköğretim Okulu Galatasaray İlköğretim Okulu İstanbul Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Galatasaray İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Galatasaray İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Galatasaray İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Galatasaray İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEYOĞLU Adı: GALATASARAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Meşrutiyet Mah. Kevser Sokak Şişli Telefon Numarası: 212 2334725 Faks Numarası: 212 2330839 E-mail Adresi: Web Adresi: - |