| Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu Tarsus Mersin - Tarsus Sadık Eliyeşil İlköğretimOkulu Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu Tarsus Mersin - Mersin Tarsus Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu Mersin Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / TARSUS Adı: SADIK ELİYEŞİL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şehit Mustafa Mah. Atatürk Cad. No:39 Telefon Numarası: 324 6136379 Faks Numarası: 324 6134046 E-mail Adresi: Web Adresi: - |