Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.10, 22:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Sebzeli Kuzu Haşlama

Sebzeli Kuzu Haşlama

Malzemeler
¦6 adet kuzu incik
¦2 adet soğan
¦3 adet patates
¦1 adet havuç
¦a çorba kaşığı margarin veya tereyağı
¦1 çorba kaşığı un
¦1 adet limon suyu
¦Tuz, karabiber


Hazırlanışı
Kuzu incikler kabukları soyulmuş bütün soğanlarla birlikte bir tencereye konur. Üzerine 3 su bardağı su ilave edilip, biraz yumuşayan dek haşlanır. Başka bir tencerede margarini(veya tereyağı) eritilir. İçine rendelenmiş havuçlar eklenip 3 dakika kadar devamlı karıştırılarak kavrulur. Un serpiştirilerek ilave edilir ve biraz daha karıştırılır. Suyu süzülen kuzu incikler ve et suyu, tencereye ilave edilir. Patatesler soyulur ve büyüklüklerine göre ikiye veya dörde bölünerek tencereye eklenir. Limon suyu ilave edilir, tuzu ayarlanır ve karabiber serpiştirilir. Kaynadığında oluşan köpük delikli tencere ile alınıp atılır. Patatesler yumuşadığında servis yapılır.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla