Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.10, 22:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Pudingli Tavuk Göğsü

Pudingli Tavuk Göğsü
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi - Pudingli Tavuk Göğsü Yapılışı - Pişirme Talimatları - Pudingli Tavuk Göğsü Hazırlanışı





Malzemeler:
* 1 litre süt
* 1 su bardağı un
* 1 su bardağı toz şeker
* 1-2 yemek kaşığı nişasta
* 1-2 yemek kaşığı tereyağı
* Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı
* 1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
* 1/2 paket kakaolu puding
* 2 su bardağı süt
* 1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)

Hazırlanması:
* Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın.
* Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın. İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun. Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın.
* Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin. 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın.
* Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün.
* Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin. Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün.
* Dövülmüş fındıkla süsleyin. Buzdolabında soğutup servis edin.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla