| Göynücek Çok Programlı Lisesi ,Amasya Göynücek Göynücek Çok Programlı Lisesi ,Amasya Göynücek Okululuzun ilk binası Devlet - Vatandaş işbirliği ile yapılarak 1965 yılındaortaokul olarak hizmete açılmıştır. İkinci bina, 1972 yılında tamamen devlet tarafından yaptırılarak, yeni ortaokul binası olarak hizmete girmiştir. Bu tarihten itibaren sonra ilk bina bir süre İlçe İlköğretim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak kullanılmıştır. Okulumuz Göynücek Ortaokulu 1977'de, Göynücek Lisesi'ne dönüştürülmüştür. Bünyesinde orta kısım 1990 yılına kadar devam etmiştir. İlk binamız 1980 yılından 1982 yılına kadar İlçe Jandarma Komutanlığına tahsis edilmiştir. 1991 - 1992 Eğitim Öğretim yılından itibaren kredili sistemen uygulanmaya başlaması ile birlikte bünyemizden orta kısım alınarak Atatürk İlköğretim Okulu'na verilmiştir. Bakanlığımızca Göynücek Çok progralı Lisesi'ne dönüştürülmüş, Genel Liseye ilaveten Muhasebe ve Giyim bölümleri bakanlık onayı ile açılmıştır. 2006 - 2007 Eğitim Öğretim yılından itibaren okuluzdaki bölümler yerine Modüler Eğitim Sistemine uygun olarak Bilişim Teknolojileri alanı açılmıştır. Çok Programlı Lisesi, iki binasıyla Eğitim ve Öğretime 2007-2008 yılında devam edilmiş, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında Çok Programlı Lisemiz yeni binasına taşınmıştır. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / GÖYNÜCEK Adı: GÖYNÜCEK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Adresi: CUMHURIYET MAH. LISE CAD Telefon Numarası: 3586152005 Faks Numarası: 3586152590 http://www.goynucekcpl.k12.tr/index.html |