Konyalım Konyalım Hani ya da benim elli dirhem pırasam Üç mum yaksam Konyalıyı arasam Konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü Şimdi de geçti de burdan Konyalının biri Hani ya da benim elli dirhem yoğurdum Konyalıdan ben bir roman doğurdum Konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü Şimdi de geçti de burdan Konyalının biriHani ya da benim elli dirhem bulgurum Konyalının kaşlarına vurgunum Konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü Şimdi de geçti de burdan Konyalının biriHani ya da benim elli dirhem pastırmam Konyalıdan başkasına bastırmam Konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü Şimdi de geçti de burdan Konyalının biri Muazzez Abacı --------------Tualimforum İmzam-------------- TUALİM Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen. Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ. Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz. Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır. Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir. |